Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала знімок, на якому позує зі своєю покійною подругою – екс-регіоналкою Іриною Бережною.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цим фото Світлана Лобода нагадала, що саме в цей день, 5 серпня 2017 року, колишня регіоналка Ірина Бережна загинула в ДТП за кордоном. Як виявилося, співачка дружила із загиблою, а тепер вирішила згадати про неї. "Кохана дівчинка... наша птаха... де літаєш ти зараз... чи добре там тобі... без нас... так тебе не вистачає... молюся про тебе... люблю... 5.08", - написала Лобода в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.