Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже пристрасним образом, позуючи на тлі червоних троянд. Так, артистка приміряла яскраве вбрання з масивними гудзиками і відкритими плечима, доповнивши його чуттєвим натуральним макіяжем.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз і засипали кумира компліментами: "Неймовірна❤️", "Красуня 🌹🌹🌹", "Ух ти, красоточка💟", "Ну що сказати. Як завжди бездоганна😻😻😻", "красотулька😍😍😍👍👍❤️❤️💋💋🌹😘", "Колір настрою червоний", "Я так тащуся від твого погляду😍😍такий зухвалий і впевнений уххххх де мій вогнегасник?", "Запаморочлива 😻😂", "Хіба законно бути такою красивою ?!😍", "Королева кішок❤️😍", "Ти просто шикарна Тіна💔🙏😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.