Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася зворушливим селфі з донькою Софією, позуючи в затишному кафе і зізнавшись, що вважає материнство справжнім викликом. Варто відзначити, що Кароліна після роману з молодим коханцем давно не виставляла кадри з малечею.

"Будь-яка мама скаже вам, що материнство, саме по собі, є викликом, який назавжди змінює тебе. І тільки так ти можеш пізнати справжню любов — безумовну. Тільки так можна по-справжньому зрозуміти, що означає віддавати і отримувати натомість.", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Губки б поменше", "Боже мій!Дивлячись на вас , дівчатка , одне захоплення і тільки!🍓😍Прекрасна мама і прекрасна доча!", "Як Сонечка виросла. Така велика і гарна дівчинка! Любові!♥️🤩", "Навіщо стільки фотошопу? Це ж впадає в очі як намальована маска на обличчі.". "Сумували за Вашим фотографіям з донечкою 😍 Софійка росте, така принцеса 😻 Красуні наші ❤️".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.