Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив дуже цікавий знімок, позуючи в блакитному платті і колготках у сіточку. Так, артист жартома назвав себе Надією, примірявши ще й перуку. Втім, шанувальники одразу ж впізнали кумира, а деяким він навіть нагадав учасника The Beatles Джона Леннона.

"Надія Бабкіна 💋", - лаконічно підписав Бабкін. Фолловери не пройшли повз: "На Ленона схожий😜", "Більше Леннон :)", "Я завжди знала, що Джон Ленон - живий!", "Талант! Не сховаєш ні під якими одягом))) Хоч паранжу одягніть,харизма все одно на місці...", "Ваша сім'я це просто щось)ідеал і все тут)", "Помолодшала як 😯😍👏👏👏", "Молода!", "😂худорщава буде!" "Гламурна чіка)", "Хорошу людину будь-який прикид, завжди бадьорить 👌".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.