Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. Так, артистка повністю роздяглася, вихваляючись струнким тілом і ванною з пелюстками троянд.

"Дзен 🐚🥥💭", - лаконічно підписала Асмус. Фолловери взялися коментувати: "Асмус годувати! Харламова не годувати!", "Попроси Гаріка зробити таку ж.", "Та що ж їй ніхто не підказав, що камера з іншого боку 😉", "Худюща 😂", "А стоячи слабо?", "Пощастило кущам попереду, аж відцвіли в секунду👍👍🔥", "красива талія😍😍😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.