Найепатажніша українська леді Гага - MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками" і активно ділиться кадрами зі зйомок.

Так, на своїй сторінці вашого облікового запису в Instagram артистка, яка виступає в стилі "інтелігентна провокація", опублікувала фотографії, на яких вона зображена під час "гарячого" танцю з відомим телеведучим і також учасником "Танців з зірками" Даніелем Салемом.

В кадрі MARUV позує у звичному латексному образі, Салем - в класичній білій розстебнутій сорочці і укорочених брюках. Співачка позує в дуже жарких позах. Оригінальною пікантності деяких знімках додає і те, що учасники шоу на них мокрі.

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншого, фанати ошелешені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.


Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантний наряд.