Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з Юрієм Горбуновим і маленьким сином Іваном. Так, артисти вирушили у сонячну Туреччину, а сама Катя зізналася, що все це літо провела з найріднішими чоловіками.

"Той час коли ще можу постити фото Івана ) ще якісь кілька років і скаже, щоб повидаляла 😆 а поки, це наше літо 2019, веселе, тепле І коли 24/7 разом", - поділилася радістю Осадча. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Классні фото Івана!!!))) 😂🎉🌟", "Я думаю, що малий буде засмучений тими фото... Навряд він себе там знайде... 🤦‍♀️🤦‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ Пусте! Дурне!", "Очі татові! Носик мамин❤️", "Де фото Івана? Бачу лише потилицю. Краще не постити взагалі...", "Чому вони досі ховають обличчя дитини?", "I де ж тут фото Івана?".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.