Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетними фото зі свого саду в заміському будинку, привітавши покійного чоловіка Євгена Огіра з днем народження 14 серпня. Так, артистка виставила фото свого обличчя на тлі їх особняка і троянд.

"Сьогодні твій день. З днем народження, коханий", - ласкаво підписала Кароль. Варто нагадати, що Тіна і Євген прожили в шлюбі 5 щасливих років. Чоловік раптово помер 28 квітня 2003 року у віці 33 років, причиною став рак шлунка, з яким пара боролася півтора роки. Зараз виконавиця ростить їх спільного сина Веніаміна, який все більше стає схожий на батька і все ще присвячує коханому всі свої пісні.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.