Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в компанії, мабуть, своїх друзів. Як виявилося, Дорофєєва вирішила прорекламувати сторінку одного з чоловіків на фото.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, на фото можна побачити Дорофєєву в компанії чотирьох чоловіків та однієї дівчини. Всі вони відображені біля яхти на узбережжі. При цьому помітно, що компанія весело проводить час, хоча чоловіка Наді Володимира Дантеса на знімку не видно. У підписі до фото Дорофєєва рекламує сторінку адміністратора групи "Время и Стекло" Віталія Сергієнка. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.