Популярний актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зворушливо привітав дружину з днем народження. На сторінці в Instagram комік опублікував фотографію дружини Ксенії і зізнався їй у коханні.

Квартал 95
Квартал 95

Євген не часто ділиться в мережі кадрами з коханою, але сьогодні вирішив присвятити Ксенії цілий пост. Схоже актор вірить у просту істину - щастя любить тишу.

"З днем народження. Люблю тебе дуже", – лаконічно підписав знімок Кошовий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаво, що зранку у пості Євген опублікував зовсім іншу світлину своєї дружини. Фолловери припускають, що дружина попросила поміняти фото.

"Жена попросила поменять фото?)", "Апхааах! Жека переобулся быстро 😉 Кто видел, тот поймёт", - сміються фани.

Андрей Богдан привет вам из Одессы 🤗

Geplaatst door Daryna Chyzh op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Квартал 95 вперше жорстко затролив Зеленського і Богдана: "Які Мальдіви і Балі, можете й Одесу собі дозволити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський позбувся бізнесу: хто отримає "Квартал 95" і "Лігу сміху" в свої руки.
Також портал Знай.ua писав, Кошовий з Квартал 95 зізнався, хто замінить Зеленського.