У Монако відбувся концерт української співачки Maruv, яких не обійшовся без яскравих моментів та гучного скандалу. Посеред виступу просто на сцені перед тисячами глядачів артистка злилась у пристрасному поцілунку з колегою. Такій відвертості навіть скандальна Майлі Сайрус позаздрить.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Судячи з усього, повітря столиці казино та розваг, стала улюбленим місцем відпочинку певної частини росіян, якось особливо впливає на цнотливий російський дух.

концерт Maruv

Чудові новини!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що спочатку опальна Світлана Лобода підірвала Монако танцями на столі на власному афтепаті, а тепер прийшла черга її колеги Maruv, відвертості якій позаздрять усі.

Нагадаємо, Maruv влаштувала гарячий батл з Лободою в Монако. Зірки виступили на одный сцені під час фестивалю, який влаштували росіяни.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, епатажна українська співачка Maruv поділилася фотографіями зі зйомок "Танців з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що гаряча Даша Астаф'єва влаштувала еротичну фотосесію в небезпечному місці.