Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася відвертим фото в білому бікіні, позуючи на тлі тропічних рослин. Так, артистка засвітила струнку фігуру, а також апетитні стегна, заінтригувавши прем'єрою кліпу "Вабити".

"#tinakarol #тинакароль
Прем'єра #ВАБИТИ 📺 22/08 на @youtube 📲 23/08 в @applemusic
Ph @spromojna", - заінтригувала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Оу май гад...набряклість під очима...як тільки з ліжка. старенька...Я не в захваті з останніх твоїх фоток дівчина!", "Ну, Тінка! Ну, розійшлася🔥🐾🖤", "Зніми цей купальник заради бога 😃", "Цей купальник виглядає на фото так, ніби його прифотошопили😰 🔥", "Одягніть її.", "Амазонка💥 Поки вийде кліп, вже всі будуть #ЗВАБЛЕНІ 😻", "Тіна, одягни спідницю... не всім личать такі фотосесії", "Що у тебе з обличчям Тіна,тебе не впізнати😉".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.