Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цього разу Альона опублікувала в мережі чергові фото, на яких позує в чорній і червоній сукнях. При цьому дівчина запитує у фоловерів, яке з них їй личить більше. Так, на першому фото модель з'явилася перед камерою в довгій червоній сукні складного крою, яка ледь прикриває величезні силіконові "принади". Друге плаття не сильно відрізняється від червоного, воно таке ж відверте, до того ж видно, що під вбранням немає білизни. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію моделі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.