Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик перед концертом в Стамбулі, Туреччина. Так, артистка приміряла срібне блискуче плаття з масивними рукавами, позуючи з хлопцями з підтанцьовки в розкішному холі, а також сидячи в гримерці на столику.

"August 🤷‍♀️🤦‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Свєта по-моєму підчепила зіркову хворобу 😉", "Голос вогонь. Але сукню пора змінити", "Свєт, у тебе що інших вбрань немає", "Це плаття з премії і досі воно у всіх відео.....", "Навіщо себе так пафосно вести, сидіти на столі, ноги на стіл, не красиво, гидко дивитися.", "Боже! Яка вона вульгарна", "Свєта, а вам не набридло блищати, сяяти , надувати губки, ходити від стегна? Тупізм якийсь! Ну ви сидите на столі і що?! Що за цим?!".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.