Найпопулярніший YouTube-блогер у світі Фелікс Чельберг (PewDiePie) оголосив про своє весілля. Місіс Чельберг стала Марція Бізоньїн. Фото з церемонії одруження він опублікував у Twitter.

"Ми тепер в шлюбі! Я щасливий, наскільки це можливо! І мені дуже пощастило розділити своє життя з цією прекрасною жінкою", - підписав знімки блогер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вперше чутки про весілля PewDiePie з'явилися 19 серпня, коли матір блогера Джоанна Чельберг опублікувала фото в Instagram.

На кадрах вона позує з сином у весільних костюмах і декораціях. Крім того, вона використовувала хештег #bästadagenever, що в перекладі зі шведської мови означає "найкращий день на світі".

Чельберг і Бізоньїн перебувають у стосунках рівно вісім років. Пара часто була в роз'їздах: вони жили на батьківщині Фелікса в Швеції, то на батьківщині Марції – в Італії. З часом пара приїхала і поселилася в британському місті Брайтон.

Нагадаємо, відразу після розлучення Майлі Сайрус злилася в пристрасному поцілунку з дівчиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Танців з зірками" знову стала нареченою.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу зізналася, у скільки обійшлося її весілля і хто його оплатив.