Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram трепетними кадрами. Зовсім нещодавно знаменитість розлучилася з чоловіком Едгаром Камінським, однак тепер не сидить вдома, а відвідує різні заходи, як благодійні, так і світські. Так, артистка відвідала дитячий будинок з другом, доктором Валентином Рогозинським, пропонуючи шанувальникам приєднаєтися до допомоги малюкам.

"Іноді лікар - це не просто робота, а покликання. Так ось, на фото @dr.rogozinskij прекрасний ортопед, травматолог ,людина, яка не тільки в складних ситуаціях і обставинах зберігає діткам здоров'я в силу своєї професії, а й у вільний від роботи час всіляко бере участь у покращенні рівня їх життя. Дітей, які волею долі позбавлені батьківської любові, тепла і турботи близьких.
Сьогодні мені пощастило разом з ним побувати в місці, в якому незважаючи на всю складність такого соціального об'єкта живе любов, сміх, взаєморозуміння і підтримка.", - поділилася емоціями Камінська. Фанати ж не пройшли повз і почали підтримувати Славу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.