Улюбленець Насті Каменських, переможець 9 сезону вокального шоу "Х-Фактор", соліст групи "ZBSband" Владислав Онищенко одружився. Обраницею артиста стала популярна російська актриса театру і кіно Анастасія Іванова. Дівчина відома багатьом по своїй ролі Юлі Семакіної в серіалі "Універ".

Варто відзначити, що пропозицію Владислав зробив Анастасії ще в червні, а через два місяці закохані одружилися. Для церемонії Анастасія вибрала ніжне довге плаття, поволнивши образ віночком.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.