Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим довгоочікуваним кліпом на пісню "Вабити", презентувавши відеороботу 22 серпня. Так, артистка позувала у відвертих бікіні і облягаючих латексних сукнях, фліртуючи з красенями.

"ТІНА КАРОЛЬ — ВАБИТИ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Зовсім інша Тіна!) Наче нова епоха творчості)", "Хіт💥💥💥💥", "Тінаа, який смачний і гарний кліп! ти красуня! ДУЖЕ-ДУЖЕ сподобався❤️", "К Л А С Н О💕 вмієш дивувати, розумничка♥️ ", "Цікаво кому ж присвячена пісня. Тінка може скажеш?😏😏", "Випадково не Потап її написав? Відчуття як Настя Каменських", "Нарешті я побачив Тіну з веселою піснею ❤️❤️❤️хочу ще 👏👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.