У суботу, 24 серпня, в Україні відзначається День Незалежності. Українські знаменитості по-різному збираються відзначити це свято, наприклад, ведучий "Нового каналу" Сергій Притула відправився у серце Гетьманщини Батурин, де відбудеться концерт до Дня Державного Прапора України. День Незалежності він збирається провети з сім'єю.

"Мені вкрай необхідно відлежатись. Після травми ще не дуже добре почуваюся! Хочу, щоб швидко все зрослося, бо з травня насичений концертний графік у вересні. З "Вар’ятами" розпочинаємо всеукраїнський тур", - розповів Притула.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ведучий Олександр Педан вирішив провести День Незалежності спокійно і спеціально не запланував ніяких зустрічей.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Цей день я вирішив повністю присвятити своїй родині. Хочу провести його з дружиною, донькою і сином. Ми будемо за містом в будинку, який орендуємо кожне літо. Там є озеро, так що поплаваємо з Мариком. А дружина з Лерой, може, приготують що-небудь смачненьке. Буде справжній фемелі дей!", - розповів Педан.

Леся Нікітюк, яка знімає нове тревел шоу "Le Маршрутка", відзначить свято у Полтаві.

"Я так мрію спробувати знамениті полтавські галушки в сметані. А День Незалежності святкуватимемо дуже атмосферно – в маршрутці усією знімальною групою! Будемо їсти галушки і читати "Енеїду", - розповіла Леся.

Нагадаємо, Соколова елегантно потролила Путіна за "зелену" енергетику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула жорстко висловився про ANNA MARIA на "Новій хвилі".

Також Знай.uа писав про те, Притула назвав плюси і мінуси "Голосу" і розповів про свої плани.