Улюблениця мільйонів, 70-річна співачка Алла Пугачова вже десятки років залишається еталоном краси для багатьох жінка. Примадонна російської естради стежить за своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом. В радянський час вона стала справжньою революціонеркою - першою почала виходити на сцену у відвертих на той час нарядах, експериментувала з зачісками та макіяжем, передає "Сьогодні".

В молоді роки Пугачова часто змінювала колір волосся - вона побувала і блондинкою, і брюнеткою і навіть вогненно-рудою.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Днями в мережу злили рідкісні кадри, датовані 1999 роком, на яких Алла Борисівна з'явилася на сторінках російського Vogue. Фотографом тоді виступив британець Робін Деррік.

Подейкують, що у співачки тоді стався конфлікт з редактором журналу Оленою Долецькою, яка намагалася нав'язати свою думку. Але всім відомо, що Аллою Борисівною складно керувати. На кадрах Примадонна з'явилася в незвичайному образі – з прямим волоссям, у сонцезахисних окулярах і в темному плащі.