Студія "95 Квартал" розіграла сценку з відомим українським гумористом Олегом Філімоновим.

Відбулося це 13 серпня, під час концерту в одеському літньому театрі "Морвокзал", передає пресслужба гумористичного колективу.

Відповідно до задумки, Олена Кравець шукала вільне місце в залі. Нібито випадково її сусідом виявився сам Філімонов. На початку, Кравець робила вигляд, що не впізнає гумориста.

Кравець підсіла до Філімонова

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Артист розповів, що був попереджений про задум "кварталівців" щодо сценки за його участю, але гадки не мав, як це станеться. Тому йому довелося імпровізувати.

Крім Кравець у сценці брали участь новий член команди Юрій Ткач і новообраний народний депутат Юрій Корявченков. Філімонов зізнався, що любить проекти "Кварталу" і навіть їздить в інші країни на фестивалі гумористів.

Олег Філімонов на концерті Кварталу

"В Одесі мене попередили, що в програмі буде номер із моєю участю, точніше навіть невеликий розіграш, але далі передбачалася імпровізація". Олег Філімонов

Кравець нібито не впізнала Філімонова

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.