Ольга Жуковцова – популярна українська актриса, відома своєю роллю в серіалі "Слуга народу", в якому зіграла скромницю Оксану – помічницю міністра закордонних справ Кошового. Дівчина також є учасницею Жіночого кварталу", де грає вже більш розкуту панянку. Ольга активний користувач Instagram, де радує фанатів новими фото, пише Politeka.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, в цей раз актриса вирішила привітати себе з Днем народження гаряченьким фото, яке було зроблено на сцені "Жіночого кварталу". На знімку Ольга позує в білій спідниці і чорному топі з глибоким вирізом, який дозволяє розглянути декольте. У підписі до світлини Жуковцова привітала себе зі святом.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.