"Жіночий Квартал" – новий розважальний телепроект студії "Квартал 95". Це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал жінки. Як кажуть автори нового проекту – це територія жінок, де вони головні, вони завжди праві і елегантно жартують про те, що їм справді цікаво.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Днями на сторінці "Жіночого Кварталу" в соцмережі Instagram з'явилося нове веселе фото, яке дівчата зробили в гримерці перед дзеркалом. На знімках з'явилися три актриси - Тетяна Песик, Анастасія Оруджова і Валерія Товтолес. Остання, до слова, позує в досить відвертому образі, а Таня і Настя скромніші.

У підписі до фотографій написано: "Фото заряджені на дикий і божевільний вечір понеділка. Ну і що, що початок тижня?! До речі, у кого які плани?". Шанувальники колективу в захваті від такої незвичайної фотосесії актрис і засипають дівчат компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.