Українська артистка Сніжана Бабкіна та її чоловік популярний співак Сергій Бабкін – щасливі батьки трьох дітей. Молодшому малюкові всього два місяці, а молода мама зважилася позувати перед камерою тільки в купальнику.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях молодшому сину подружжя виповнилося два місяці і з цього приводу вони вирушили на яхті в неймовірно красиву лагуну, звідки Сніжана опублікувала декілька фотографій.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Окрім зворушливого знімка з малюком Бабкіна показала гаряче фото в купальнику. І по її фігурі складно повірити, що це мама трьох дітей. Адже після пологів пройшло зовсім небагато часу, а Сніжана вже виглядає чудово.

"Ви дивно прекрасні! І Ви в прекрасній формі 😉", " Німфа морів!", "Красуня👏", " Сніжана, ви завжди така природна. Не втрачайте цієї якості👏", " Яка красуня😍😍😍і хіба скажеш, що породила вже трьох дітей?", "Сніжана,Ви як афродіта", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Сергій та Сніжана Бабині полонили справжньою любов'ю Італію.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала ідеальне тіло після третіх пологів.

Також Знай. ua писав, що Бабині показали справжню сімейну ідилію, фото на межі еротики.