Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько радує шанувальників публікаціями в Instagram. Нещодавно знаменитість приголомшила несподіваною новиною - виявляється, вона візьме участь у новому сезоні любого українцями шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1", яке можна буде побачити вже з 25 серпня. Так, артистку прийшла підтримати її старша 16-річна донька Маша, виставивши фото в Сторіс.

"Ну як можна бути такою крутою?", - не стримала захоплення Маша. На спільному кадрі зіркова мама позувала у розкішному бальному платті з глибоким декольте, а красуня-дочка приміряла сині джинси із завищеною талією і білу сорочку. Варто відзначити, що знаменитості виглядають немов сестри, демонструючи неймовірну схожість.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.