У багатьох батьків діти зовсім на них не схожі, причому не тільки зовнішністю, але і характером. Також буває навпаки – діти є точною копією батьків. Про найбільш впізнаваних зіркових дітей, які ростуть копіями своїх батьків, ми розповімо в спеціальній збірці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віра Брежнєва і Соня Кіперман

Знімки української співачки, яка виїхала в Росію завжди захоплюють шанувальників, а фото на яких вона позує з донькою Сонею, завжди збирають сотні хвалебних коментарів. Ще більший ефект справляють їх спільні виходи в світ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олена Кравець та її донька Маша

Донька Олени Кравець росте справжньою красунею і копією мами. Фанати актриси впевнені, що Маша, як і її мама, займе своє місце в українському шоу-бізнесі. Дівчина займається танцями, багато подорожує і виглядає карколомно.

Оля Полякова та її донька Маша

Українська співачка Оля Полякова та її донька практично копія одна одної, незважаючи на різницю у віці. 14-річна Маша розвивається в сфері шоу-бізнесу, веде свій бог і бере участь в яскравих фотосесіях.

Нагадаємо, донька Олени Кравець креативно підтримала маму на "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, старша донька Олени Кравець вразила кардинальною зміною іміджу.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.