Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася в Сторіс розкішними квітками та виноградом у своєму особняку, засвітивши обличчя без без макіяжу і форми в бікіні. Так, артистка приміряла чорний купальник у білий горошок, гуляючи по саду і наспівуючи веселу мелодію.

Варто відзначити, що з недавнього часу Кароль кардинально змінила стиль, ставши більш розкутою і веселою. Тіна все частіше виставляє кадри з відвертих фотосесій і ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.