Зовсім недавно після гучного розлучення колишній чоловік української артистки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу більше не став ховатися та відкрито заявив про свої нові стосунки. На сторінках в соцмережах він публікував знімки, на яких позував з незнайомкою. Як з'ясувалося, це його нова дівчина, звати її Санія Ахметова.

Турецький бізнесмен не тільки тішить улюблену спільними поїздками за кордон, але й задаровує Санію розкішними букетами. Днями дівчина похвалилася на своїй сторінці в Instagram квітами, які їй подарував Мурат Налчаджиоглу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дякую, коханий мій", – написала щаслива дівчина в Instagram-stories.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що профіль дівчини закритий від сторонніх очей, тому Мурат вирішив зробити репост до себе на сторінку, щоб шанувальники змогли побачити, який він турбується про кохану та готовий зарад неї багато на що.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо, нещодавно після чуток, шо нібито Санія стала причиною розлучення зіркової пари Мурата та Ані Лорак, дівчина вирішила розставити всі крапки над "і", заявивши, що їхній роман почався вже після скандального розриву співачки з турецьким бізнесменом.

Нагадаємо, Ані Лорак засікли з новим бойфрендом. 40-річна артистка разом з 26-річним саунд-продюсером Єгором Глібом прийшла на "Нову хвилю".

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.

https://www.youtube.com/watch?v=S6xHXm1Lurk