Російський актор Еммануїл Віторган та його дружина Ірина Млодік заявили про народження другої дочки. Радісною новиною батько Максима Віторгана поділився з фанатами у своєму профілі в Instagram.

Варто відзначити, що для артиста це вже четверта дитина. У Віторгана є дорослі син і донька, а також онуки. А дружина Ірина народила йому дівчинку, яку вони назвали Кларою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У нас поповнення, на світ з'явилася ще одна донечка… Кларочка!!!", — написав новоспечений батько.

На фотографії його дружина Ірина тримає на колінах новонароджену Клару і обіймає старшу дочку Етель.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, Етель народилася в минулому році. Тоді Еммануїл говорив, що Ірина сама виносила і народила доньку, але їм довелося вдатися до процедури ЕКЗ. Також ходили чутки, що дівчинку могла виносити сурогатна мати.

Нагадаємо, Ксенія Собчак розлютила своїх шанувальників різким висловлюванням.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Собчак все ще скандалить з лідером групи "Ленінград" Сергієм Шнуровим.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Собчак жорстко відповіла Шнурову на його провокаційну заяву.