В той час коли відомий репер Тіматі (Тимур Юнусов) готується стати батьком вдруге, його екс-наречена, світська левиця Міла Волчек, досить вдало влаштовує своє особисте життя. Нещодавно його колишня обраниця зіграла весілля.

34-літня Міла Волчек вийшла заміж за 36-річного мільярдера Олексія Гарбера. У квітні цього року пара оголосила про заручини, а тепер публіка поставлена ​​перед фактом: весільне торжество вже відбулося. Про це пишуть російські СМИ.

Незважаючи на таку несподіванку, закохана пара не намагається засекретити важливі події в житті. Очевидно, зараз новостворена сім'я радіє новому статусу. Говорять, спадкоємець значних статків Олексій Гарбера вже встиг порадувати дружину розкішною прикрасою від Cartier.

Міла Волчек та Олексій Гарбер

Їхні стосунки почалися ще в минулому році, коли Мілу помітили в компанії 36-річного сина олігарха Олексія Гарбера. Пара не приховувала ніжні почуття один до одного, тільки підігріваючи чутки про неминуче весілля. І вже незабаром підозри шанувальників підтвердилися, коли в квітні Міла з Олексієм оголосили про заручини. Ймовірно, що на черзі тепер поповнення у сім’ї.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Родичі Олексія позитивно поставилися до його вибору. Його батько Марк Гарбер дуже схвально відгукується про Мілу. Раніше Волчек побувала на сімейному святі впливового сімейства і справила хороше враження.

Нагадаємо, раніше білоруський репер Сергій Пархоменко розлучився і сам виховує двох синів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова відверто висловилася про Світлану Лободу

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі своїм чоловіком