49-річна російська актриса Марія Міронова вперше поділилася з шанувальниками новиною про свою вагітність. Про це вона розповіла в своєму Instagram-профілі, опублікувавши ніжні фото.

Дочка відомого радянського актора Андрія Миронова написала, що проводить дні в "очікуванні нового життя" і спочатку вона нервувала, поспішала.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А потім в якийсь момент починаєш відчувати його, це життя, воно вже тут і зараз, воно є, б'ється, хоча ще не народилося", — зазначила Марія.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто уточнити, що у Міронової є 27-річний син Андрій від першого шлюбу з бізнесменом Ігорем Удаловим. Хто стане батьком другої дитини актриси, поки не відомо.

Користувачі соцмережі в коментарях були у захваті від новини і побажали Міроновій і її майбутній дитині здоров'я і щастя.

Нагадаємо, співачку Яну Соломко почали підозрювати у другій вагітності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Соломко попередила про аферу з аліментами.

Також портал Знай.uа писав, що Яна Соломко заінтригувала фанатів.