У понеділок, 2 вересня українські школярі вирушили у навчальні заклади, починаючи новий захоплюючий рік. З цього приводу ми підготували добірку цікавих кадрів з дитинства українських знаменитостей - співаків, політиків, гумористів і акторів. Варто пам'ятати, що кожна людина може стати великою, наполегливо працюючи над собою, а особливості зовнішності перетворити на родзинки.

Володимир Зеленський, Президент України

Потап, репер і продюсер

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Настя Каменських, співачка

Олена Кравець, актриса студії "Квартал 95"

Євген Кошовий, гуморист, актор студії "Квартал 95"

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дмитро Комаров, телеведучий "Світ навиворіт"

Ані Лорак, співачка

Надя Дорофєєва, співачка

Оля Полякова, співачка

Леся Нікітюк, телеведуча

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.