Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала кумедне фото, на якому позує в незвичному образі і не одна, а з друзями.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відмінні новини!

Тепер Знай.іа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цей знімок був зроблений біля вертольота, мабуть, на спеціальному майданчику, а геолокація свідчить про те, що він був зроблений у Греції. У підписі до фото Надя Дорофєєва написала: "Хлопці, зустрічі з вами завжди такі ♥️". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.