Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець кардинально перевтілилась на Танцях з зірками 2019. У другому випуску шоу знаменитість постала перед глядачами і суддями в незвичайному для себе образі - комедійна актриса і гуморист змінила зачіску і показала свій драматичний талант.

Так, Олена Кравець разом з партнером Максимом Леоновим виконали модерн під вірш культової сучасної поетеси Віри Полозкової "Давай буде так".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фанати прийшли в захват від вбрання артистки і в коментарях зробили чимало компліментів їй і навіть зауважили, що вона дуже молодо виглядає.

Таке відчуття, що одягнені в костюми кольору хакі, босоногі танцівники, оголили душу під час танцю. Для максимально вражаючого перевтілення 42-річна Олена Кравець приміряла образ красуні блондинки з кучерявими волоссям кольору "пшеничний блонд".

Журі високо оцінило танець пари Кравець і Леонова. В результаті чого вони набрали 26 балів за сумою глядацького та суддівського голосування, зайнявши четверте місце в рейтингу другого випуску.

Влад Яма оцінив жіночність актриси "80-м рівнем", зазначивши, що їй неймовірно йде цей колір.

Нагадаємо, Кравець в "Вечірньому кварталі" розіграла Олега Філімонова.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.