Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram, ще й мама двох дітей: дочки Нани і сина Олександра. В 20 років лікарі поставили телеведучій невтішний діагноз - безпліддя.

"Я почула діагноз у той період, коли тобі здається, що щось придумаю. Думаю, це трагічний вирок більше для вже свідомих жінок. Тоді мене врятував вік, чесно вам скажу. Пам'ятаю, усвідомлення того, що я не зможу подарувати Тимуру дитини - ось це було боляче", - розповіла Єфросиніна в інтерв'ю "Життя відомих людей".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не зациклюватися на проблемі Маші допоміг чоловік Тимур, він сказав, що тепер можна не предохранятись.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ну, напевно, так". Він продовжив: "Добре, коли прийде час і вирішимо, що хочемо дитину, тоді почнемо лікуватися, знайдемо лікарів". Тобто він не дав мені цю проблему усвідомити. Він одразу підтримав і сказав, що все буде добре. І ми завагітніли через два тижні", — зізналася Маша.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ведуча по-чесному зізналась, що для них це було справжнім дивом, а зараз вважає, що діти приходять, коли це потрібно.

"Потім ми 10 років не вагітніли, а ми дуже темпераментна пара. Він у мене, власне, осетин. Але не приходила дитинка. Лише коли нам треба було все полагодити, почати нове життя в цьому союзі, Олександр прийшов не замислюючись. Теж дуже швидко", - розповіла Єфросиніна.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.