Примадонна російської естради Алла Пугачова завершила кар'єру та впритул зайнялася вихованням 5-річних двійнят у спокійному, тихому селищі. А колись в її житті розгорялися неабиякі трагедії і пристрасті.

Багато прихильників Алли Борисівни вважають найяскравішою сторінкою її життя 11-річний шлюб з Філіпом Кіркоровим. За розвитком їх бурхливого роману спостерігали мільйони: це ж де таке бачено, щоб наречена, яка переступила поріг клімаксу, взяла в чоловіки молодого хлопця?

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після одруження зіркова пара зважилася завести дитину. Проте вік Алли Борисівни істотно ускладнював завдання, тому Примадонні довелося звернутися за допомогою до лікарів. Диво відбулося, і Пугачова у свої 49 завагітніла.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

Натхненні щасливим очікуванням майбутнього малюка, Алла і Філіп склали пісню на честь майбутньої дитини. "Маленький секрет великої любові..." – співав Кіркоров. На жаль, виносити дитину співачці не судилося: в середині терміну у неї стався викидень.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона дуже хотіла. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілось цього щастя". сказав тоді Кіркоров

В одному з інтерв'ю Примадонна проговорилася, що ненароджена дитина була хлопчиком: "Кіркоров...", - гордо сказала Пугачова.