Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже яскравими і жіночними образами на популярному шоу "Танці з зірками", ставши ведучою проекту. Так, артистка приміряла довге блискуче плаття з розрізом на нозі і глибоким декольте, змінивши його в наступному випуску на облягаюче чорне з тонкими бретелями.

"Який образ @tina_karolтобі більше до вподоби? Голосуй 😍 ⬇️", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери взялися критикувати: "Як українська Мерлін Монро .Завжди з однією зачіскою, на один манер одяг! Не змінний колір помади! Що в неї за стиліст?Пенсіонер? Зістарив її.Виглядає не дуже .", "Осадча краще веде ніж Кароль", "Чому не одягнути білизну і не зробити розкішне декольте?!(( Все розпливлося і роз'їхалося.. це я про сукню 2", "Обидва плаття погані", "Їй би змінити зачіску. Вбрання змінює, а волосся все в одному стилі".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.