Переможець шоу "Подіум" на "Новому Каналі" Максим Середа розповів, звідки черпав натхнення для колекції, яку 4 вересня представив на Ukrainian Fashion Week.

"Ця колекція про Карпати, у мене бабуся і мама звідти, та й я провів у горах все дитинство. Пам'ятаю, на свята все було таким яскравим, жінки в хустках, будинки – в квітчастих килимах. Все це я згадав, коли включив новий альбом Аліни Паш. Відразу вималювалася концепція – Карпати, фолк, килими. Ця колекція про українську прогресивну молодь, яка не забуває своїх коренів", - розповів дизайнер.

За словами Максима, на екскізи пішло 2-3 тижні, ще кілька місяців – на відшив.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Кілька моделей – комбінезон, пальто, шорти – ми пошили з цих килимів. За ними я їздив на Західну Україну. А один з килимів – наш, домашній – бабусина спадщина", - заявив Середа.

Для показу він придумав незвичайний перфоманс: моделі дефілювали під музику Аліни Паш, а на точці танцювали. На показі Середи з'явилися учасники шоу "Топ-моделі по-українськи": Діма Топоринський, Сергій Гердов, Діма Сукач, Єгор Степаненко, Маша Шевченко і Маргарита Верхівцева (Гоша).

Нагадаємо, новий сезон "МастерШеф" готує жаркі сюрпризи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вінницька спортсменка проміняла бігову доріжку на подіум.

Також "Знай.uа" писав, на СТБ стартує 2 сезон шоу "Наречена для тата".