У новому сезоні “Танців з зірками” бере участь відомий український ведучий Володимир Остапчук. Танцює він в парі з Ілоною Гвоздьовою, яка в минулому році виграла в шоу разом з Ігорем Ласточкіним. Перші два прямих ефіри на каналі 1+1 показали, що Вова і Ілона серйозно налаштовані на перемогу і докладають до цього всі зусилля.

Знай.uа поспілкувався з Володимиром про його попередній танцювальний досвід, чи пощастило йому вийти на паркет саме з Ілоною і чому він називає себе “підкаблучником”.

Володимир Остапчук

Володимиру, танцювати з переможницею минулого сезону - це вдалий бонус? Чи все ж є підводні камені?

Це палиця на два кінці, тому що є такий вираз - снаряд в одну і ту ж воронку двічі не стріляє, але ми постараємося його спростувати. І не стільки я, скільки Ілона реально переживає через те, що вона зірковий тренер, переможниця минулого сезону, і як би круто вона не танцювала, а вона нереально круто танцює, потрібно намагатися ще більше. Тому у нас, звичайно, план максимум. Вона вичавлює з мене всі соки. Розумничка!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У першому прямому ефірі пара станцювала ча-ча-ча

А раніше ваше життя було якось пов'язане з хореографією?

Скажу так, коли я прийшов у студію на репетицію, то зрозумів, що останній раз я був у танцкласі, увага, 21 рік тому! Причому це були народні танці в маленькому місті, в Умані. Ми їздили по селах з колективом.

Паралельно я ще грав на баяні, тобто у мене було два заняття. Я не знаю, до чого мене мама готувала, але я ходив на народні танці і грав на баяні. Найголовніше - і та, і та річ зіграли важливу роль у моєму житті. Спочатку на “Євробаченні”, а тепер на “Танцях з зірками”.

У другому прямому ефірі пара станцювала танго

Ви молодий, гарний чоловік. У вас прекрасна дружина і двоє дітей. Як Олена відпустила вас на проект? Між партнерами нерідко трапляються романи.

Я відверто скажу, я - підкаблучник. Я знаю це! Будь-який чоловік в цій країні, якщо він хоче бути успішним, він повинен бути підкаблучником. Просто тому, що Олена - головна в нашій родині, Лєна все вирішує, а Вова - така дитина: Вові постійно щось потрібно. Я вам серйозно кажу!

Вова з дружиною Оленою

Тому, що стосується “Танців”, мені подобається, що у Ілони такий командний дух! Вона за гарний результат, і вона дуже крутий педагог. І найголовніше - терплячий педагог, тому що я як вчитель, а я вчитель англійської мови і викладав в університеті, можу сказати, що якщо б у мене був такий учень, як я - цей труп лежав би у різних пакетах, закопаний за гаражами.

Ілона та Володимир

А коли вже несила репетирувати, Ілона дає поблажки?

Я на днях кажу: “Ілона, будь ласка, я вже помер, давай не будемо. Вона каже: “У тебе немає вибору, Володя! У тебе просто НЕМАЄ вибору!” Тому на будь-який мій каприз, “не можу”, “не хочу” і все інше - просто “немає вибору”, тому що все відбувається у прямому ефірі, все бачать глядачі.

Це найчесніше шоу, якщо ти слажаєш, ти не можеш це перезаписати, навіть якщо ти до цього танцював круто. Ти повинен викладатися на всі 300%.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше DZIDZIO розповів, як відчув у собі надможливості на “Танцях з зірками” і почав ревнувати партнерку.

А ведучий Юрій Горбунов зізнався, чи побачать колись глядачі Катю Осадчу учасницею "Танців з зірками".

Крім цього, хореограф Діма Дікусар відверто розповів про зіркову хворобу, повернення на "Танці з зірками" і колишніх дружин.