Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно працює в Росії, не забуває тішити прихильників новими фото та відео. Однак її нова світлина викликала неоднозначну реакцію у фанатів.

Так, Лорак опублікувала фото, де позує у червоних прозорих рукавичках та такого ж кольору окулярах у формі серця.

"Ми бачимо тільки те, що нам дозволяють побачити, але цінне залишається без уваги. Відчувайте цей світ душею. Доброго дня!", - підписала пікантну фотографію артистка.

Прихильники артистки неоднозначно поставилися до такої світлинийй: "Гидко дивитися🤨 всі намагаються відповідати світовим стандартам краси, будьте унікальними", "Що зробила з обличчям🙄", "Цими пластиками втомили і розчарували.", "Образ чудовий, але немає вже у вас тієї сліпучої краси, що була зовсім нещодавно(", "Ну і ротяра у неї! 👎👎🤑🤑😆😆", "О боже, що з собою зробила".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак відвела доньку до школи, Мурата поруч немає: "Нарешті одяглася як мама".

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий коханець Лорак нажахав поведінкою на червоній доріжці: "Як невдала декорація".

Також Знай.uа" писав, Лорак підігріла чутки про таємний роман з Лазарєвим гарячим фото.