Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася спільним роликом з новим коханим - 26-річним саунд-продюсером Єгором Глібом. Так, 40-річна артистка засвітилася з чоловіком на фестивалі "Нова хвиля", примірявши облягаючу сукню з глибоким декольте, в той час як Єгор вирішив не переодягатися і залишився в сорочці та картузі.

"Ані Лорак на міжнародному конкурсі «Нова хвиля 2019» в Сочі ", - сказано на фан-сторінці Лорак. Фолловери взялися критикувати вибір кумира: "Ну цей Єгор ну зовсім як невдала декорація поруч з такою шикарною жінкою))) ...... взагалі кошмар", "Він в душ теж в кепці ходить?", "Він хлопець, 26 років йому , Ані тобі потрібен інший гідний чоловік поруч", "Цей її бойфренд боїться очі та обличчя показувати чи що ?! Взагалі не дивляться ! ", "Така шикарна жінка, невже нормального чоловіка не знайде?", "Пугачова і Галкін -2. Тільки Галкін хоч гарний, а цей жах якийсь 👎👎👎".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.