Відомий український продюсер Потап - щасливий батько 11-річного чина Андрія. Він часто проводить час із сином та намагається огородити його від всього негативу. Так, нещодавно Андрій вразив батька несподіваним талантом.

Продюсеру випала можливість "попрацювати" з хлопчиком, і він зумів вразити батька-професіонала вміннями і талантами. Відповідне відео Потап виклав на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Треба вчитися у дітей, мене вразив мій власний син, він був крутий, інформативний і яскравий! Мій син!" - з гордістю написав продюсер.

Потап показав відео зі своєї зустрічі з учнями однієї з київських дитячих шкіл телебачення. Він прийшов до допитливих школярів не один, а в компанії сина, який не гірше тата провів лекцію для своїх однолітків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Син Потапа Андрій у свої 11 років активно веде сторінку в Instagram та стрімко набирає підписників. Він постійно показує відео зі свого життя.

Варто зазначити, що креативые діти-майбутні зірки оригінально зустріли Потапа – вони озброїлися пакетами з логотипом відомої мережі супермаркетів, про яку репер заспівав в одній з пісень свого гурту MOZGI, і прокричали відповідний рядок з пісні.

Нагадаємо, що Лорак впустила груди з халата, шанувальники побачили те, на що не розраховували: "Все перероблено".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Каменських вдарилася в духовні практики і показала чистий екстаз на відео: "Коротше, подобається мені кайфувати".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.