Популярна 28-річна супермодель і актриса Емілі Ратаковски пройшлася вулицями Нью-Йорка в дуже сміливе і провокаційному вбранні.

Відповідні фото з'явилися в Instagram моделі.

Для того, щоб прогулятися по людних вулицях Нью-Йорка, модель нижньої білизни наділу епатажний білий бюстгалтер від бікіні-купальника її власної марки одягу, а зверху чорний тренч. А образ доповнила чорними брюками вільного крою.

Образ доповнює біла шнурівка, обмотана навколо торсу знаменитості. Свій look модель доповнила взуттям на високих підборах і маленькою коричневою сумкою-портфелем.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Однак це була не звичайна прогулянка, а зйомка в рамках рекламної кампанії нового модного бренду.

Раніше модель опублікувала фото, де лежить на дивані без нижньої білизни. Зірка поклала голову на подушку, а одну ногу перекинула над іншою. Модель одягла тільки обтягуючий спідницю міді нюдового бордового кольору. Бюстгальтер модель не одягала, прикривши оголені груди руками. Також Ратаковскі взула босоніжки на товстому високому каблуці.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски повернулася до 70.

Як повідомляв Знай. ua, Емілі Ратаковськи здивувала новим фото, нарешті одяглася.

Також Знай. ua писав, що Ратаковски показала фанатам свої принади, це потрібно бачити.