Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі несподівано для шанувальників знялася в фотосесії в стилі "ню". Як відомо, приблизно місяць тому з'явилася реклама з участю артистки. Зірка знялася в красивому ролику для парфуму Mon Guerlain.

Анджеліна Джолі

Зйомки рекламного ролика пройшли в будинку Анджеліни Джолі, який розташований в тропічних лісах Камбоджі. В одному з інтерв'ю актриса говорила, що обзавелася нерухомістю в Південно-Східній Азії аж 18 років тому.

Анджеліна Джолі

Днями в мережі з'явилися пікантні знімки, які робили за кадром відвертої фотосесії. На фото видно, як артистка позує, демонструючи всі свої татуювання на спині, і прикриваючи груди. Зірці зробили гарну укладку. На фото Анджеліна посміхається або серйозно дивиться в камеру. В цей час стоять люди, які її знімають.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Анджеліна Джолі

Крім того, з'явилася фотографія, де знімки з Джолі переглядають на комп'ютері, мабуть відбираючи для подальшого розміщення.

Іноземні коментатори засипали зірку компліментами, зазначивши, що очікують на прем'єру фільму "Малефисента".

Нагадаємо, донька Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік найкрасивішої жінки у світі зізнався, як відштовхнув її спочатку.

Знай.uа писав, "Ділова така": нова ведуча Х-фактора здивувала фанатів незвичайним вбранням, очей не відірвати.