Екс-учасник шоу "Холостяк" і тренер проекту "Зважені та щасливі" часто радує фанатів яскравими кадрами з власного життя. Нове фото з'явилося в Instagram.

Тренер опублікував фотографію з Чернівців. На знімку він позує в чорному поло і брюках на тлі знаменитого університету.

"Чернівці ❤️ #maqatsa #iraklimakatsaria #chernivtsi #ukraine #georgian", - коротко написав Іраклі.

Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили масу компліментів в коментарях. Так, вони були раді, що Макацарія приїхав в їх рідне місто і цікавилися, чи сподобався він холостяку і буде зустріч з фанатами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Супер ❤️", " 💖💖💖....👍👍👍...Гарне фото...Чудово виглядаєте 👌👌👌..", " Ви до нас завітали..клас...👏👏👏Вас сподобалось у Чернівцях?", "Дуже гарний, порядний, вихований холостяк!!!👍", "Ви особистість!!! І це головне", " Чернівці - маленький Париж. 👍)))", "Дуже стильний, ви наче принц ,треба ще вам гарну принцесу!", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, худей, дитинко, "Холостяк" стежить за тобою.

Як повідомляв Знай. ua, экс-холостяк Іраклі Макацарія попрощався з літом на самоті.

Також Знай. ua писав, що экс-фіналістка "Холостяка" показала головну принадність, українки позеленіли від заздрості.