Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з незвичайної фотосесії, позуючи в яскраво-червоних окулярах у формі сердечок і прозорих фатинових рукавичках. Так, артистка поділилася мудрістю, порадивши "відчувати світ душею". Шанувальники ж відчули, що Кароліні пора зав'язувати з уколами краси.

"Ми бачимо тільки те, що нам дозволяють побачити, але цінне залишається без уваги. Відчувайте цей світ душею. Доброго дня!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Гидко дивитися🤨 всі намагаються відповідати світовим стандартам краси, будьте унікальними", "Що зробила з особою🙄", "Цими пластиками втомили і розчарували.", "Образ чудовий, але немає вже у вас тієї сліпучої краси, що була зовсім нещодавно(", "Ну і ротяра у неї! 👎👎🤑🤑😆😆", "О боже, що з собою зробила".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.