Користувачі соціальних мереж були вражені новиною про смерть актора і режисера Клінта Іствуда.

Легендарного американського актора і режисера Клінта Іствуда фактично поховали в інтернеті, а його "смерть" викликала хвилю обговорень в соціальних мережах.

Фейкова новина про Клінта Іствуда

Неправдиве повідомлення про кончину Іствуда поширилося в мережі на початку вересня. На одному з сайтів опублікували сумну новину і навіть виклали коротке відео з фотографією зірки, запаленої свічки і датою 1930-2019.

У новині зазначили, що Клінт Іствуд помер під час зйомок рекламного ролика. Причиною передчасної "кончини" став серцевий напад.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Клінт Іствуд

Багато його фанатів та користувачів соцмереж почали сумувати і публікувати у себе в акаунтах "Спочивай з миром". Та все ж дехто поставився до приголомшливої звістки скептично. Трохи згодом почали з’являтися повідомлення, що спростували фейк про смерть актора.

Відомий на Заході радіоведучий Грег Брейді підтвердив, що насправді Іствуд живий і здоровий. Ведучий написав в Twitter, що недавно мав особисту розмову з Клінтом, то ж не варто вірити чуткам про смерть легендарного актора.

Клінт Іствуд

Клінту Іствуду в травні виповнилося 89 років. Наразі він зайнятий житловим проектом на 90 будинків в місті Кармел-бай-ті-Сі, штат Каліфорнія. Там у нього уже є свій гольф-клуб. А на 2020 рік запланований вихід фільму з актором під назвою "Балада про Річарда Джуелл". В минулому році Іствуд вперше став дідом.

Подібний фейк запускали не вперше – в травні 2017 року на одному з американських сайтів вже з'являлося повідомлення про те, що Іствуд був знайдений мертвим в його будинку в штаті Каліфорнія.

Нагадаємо, раніше у мережі розповіли, чому варто подивитися "Наркокур'єр" Іствуда

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт розповіла про біду в родині

Також "Знай.ua" писав, що глядачі більше не побачать Спайдермена у фільмах про месників