Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи в розкішній сукні з паєтками і глибоким декольте. Так, артистка засвітила груди без бюстгальтера, заінтригувавши романтичним вечором з келихом вина.

"Вино і груди - реквізит для фото 😂
За чесні вибори ))
За непереможного Хабіба 🏆
В очі дивитися не можна помилувати
Вино з ранку - ознака майстерності 🤪", - пожартувала Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна!", "А вони є виявляється))", "Вино і груди - все перетруть...)))", "Яка витонченість. Як статуеточка 🤗💐", "Вино не бачу, вся увага тільки на решту реквізиту😜", "Ну не можна бути на світі красивою такою! 😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.