Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість стала запрошеною зіркою на шоу "Танці з зірками", де виступила в прямому ефірі, заспівавши свій україномовний хіт "У Києві осінь", а також несподівано для всіх виконавши власну версію Гімну України. Так, артистка зізналася, що її надихнуло повернення українських героїв 7 вересня.

"Коли я дізналася про повернення наших героїв, я зробила незапланованний виступ. І я впевнена, що коли мільйони людей одночасно читають молитву, я вірю, що цей намір стає в мільйони разів сильнішим, він здійснюється. Я зробила молитву за нашу світлу перемогу в прямому ефірі разом з глядачем і заспівала нові вірші до музики Гімну України, які написала ще в День Незалежності і презентувала на своему благодійному концерті для підтримки та реконструкції Національного Ботанічного Саду.
Дякую оркестрові телеканалу 1+1 за підтримку цієї сердечної імпровізації 💛💙", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери залишилися в захваті і засипали Наталю компліментами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".