Цими днями в Інтернеті з'явилося кілька відвертих фото голлівудської актриси і режисера Анджеліни Джолі, які вдалося зробити під час фотосесії в стилі "ню". На знімках зірка не тільки позує на камеру, а й робить це практично гола, пише «U-News».

Як зазначається, днями в мережі з'явилися відверті знімки відомої голлівудської актриси, які вдалося зробили за кадром під час фотосесії в стилі "ню" . На фото видно, як 44-річна Анджеліна Джолі позує на камеру, демонструючи всі свої татуювання на спині, та прикриваючи груди.

Всього вдалося зафільмувати дві відверті фотографії: на одній Анджеліна посміхається, а на іншій серйозно дивиться в камеру.

Анджеліна Джолі

Наразі іноземні коментатори вже засипали зірку компліментами, зазначивши, що очікують прем'єру фільму «Малефісент», де актриса грає одну із найголовніших ролей – злу чаклунку.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анджеліна Джолі

Наразі відомо, що приблизно місяць тому з’явилася реклама за участю артистки. Жінка знялася в красивому ролику для парфуму Mon Guerlain.

Варто відзначити, що зйомки проходили в будинку Джолі в тропічних лісах Камбоджі. Зокрема, в одному з інтерв'ю Енджі зізналася, що купила нерухомість в Південно-Східній Азії аж 18 років тому.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.